Over ons

Wij zijn Daan en Diane

Diane (rechts op de foto) woont in Hongarije en leeft zo zelfvoorzienend mogelijk. Samen met haar man Tonnie zorgt ze voor hun schapen, geiten, honden, katten, eenden en kippen. Haar ouders wonen vlakbij en haar moeder zwaait de scepter in de moestuin. Ze spint prachtige wol, maakt zeep, breit, plukt kruiden in het wild en is enorm handig. Zij gaat over het winkeltje op de website.

Daan (links op de foto) woont in Nederland in een huis zonder tuin of balkon. Ze probeert zo goed en kwaad als het gaat om zo min mogelijk te verkwisten, koopt basisproducten, bakt haar eigen brood, koekjes, soepstengels en crackers en probeert al haar hobbies uit te oefenen in het kleine huisje in het centrum van een middelgrote stad. Zij schrijft de artikelen met alle spellings en taalfouten.

We wensen iedereen lees, kijk en koopplezier of anders toch minstens wat inspiratie om meer zelf te gaan doen, minder weg te gooien, zuiniger te zijn, te besparen of wat meer over dingen na te gaan denken die soms zo normaal lijken maar het vaak eigenlijk niet zijn.