in

Vega en vegan noodrantsoen

Foto van Prepz.nl

Wees voorbereid

Ook vegetariërs en veganisten kunnen nu  vega en vegan noodrantsoen inslaan van hoge kwaliteit. En nee, geen pakken aardappelpuree of gedroogde groenten. Echt voedzaam, smakelijk en heel lang houdbaar! Vind je het onzin? Lees dan vooral even verder.

Veel mensen maken zich nauwelijks of helemaal geen zorgen dat er ook in Nederland rampen zouden kunnen gebeuren.

Een ramp zit in een klein hoekje

Rampen gebeuren in het buitenland, denken de meeste mensen. “Ver van mijn bed show”, roepen ze. En dan zijn er nog de mensen die ervan uitgaan dat bij eventuele acute nood de overheid daadkrachtig ingrijpt om iedereen te redden, evacueren of wat dan ook. Dat is de grootste groep.

Maar wat als het hele land plat ligt? Waarom zou er dan een reddingsteam op uit trekken om speciaal JOU te gaan redden?

Stel dat de winkels al leeggeplunderd zijn en het duurt al een paar dagen zonder dat je een idee hebt hoelang je je nog kunt redden met het eten uit de kastjes en de vriezer die zonder elektriciteit rap ontdooit… Wat dan…? Schelden dat je wenste dat je wat zinniger eten in de gangkast had dan alleen chips en koekjes helpt niet.

Zorg dat je het redt en koop een noodpakket!

Nu een noodpakket aanschaffen is verstandig. Deze pakketten hebben een mooi maatje doos met daarin negen kant en klaar weg te happen blokken. Met een doos kun je een á twee dagen vooruit, of zelfs wat meer als je toch nauwelijks zou bewegen en het niet al te koud hebt.

Ideaal voor in de gangkast maar ook voor in de auto want je weet maar nooit wanneer je ergens vette pech krijgt. Zorg wel dat je er ook wat flessen water bij bewaart. en een zaklamp. Oh en batterijtjes! Doe dan ook maar een radiootje eigenlijk.. en eh…. Ach, kijk maar…!

Wat is het?

BP-WR is klaar om te eten, hoeft niet te worden gekookt, is zeer calorierijk en te bewaren tot ver na de houdbaarheidsdatum.

✓ Genoeg voor één persoon, 1 á 2 dagen
✓ Met toegevoegde vitaminen en mineralen
✓ 100% Vegetarisch

De BP-WR noodrantsoenen van GC Rieber zijn erg calorierijk en zitten boordevol toegevoegde mineralen en vitaminen. Hierdoor weet je zeker dat je voldoende binnenkrijgt. Één verpakking á 9 repen bevat dan ook 2432 kcal of 10187 kJ.

Je kunt de BP-WR eten zonder verdere bereiding, maar je kunt er ook voor kiezen deze te mixen met wat water of melk.

Ook voor baby’s vanaf zes maanden

In de pap-vorm, wanneer gemixt met melk of water, is dit noodrantsoen tevens geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden. In vaste vorm is het een soort mueslireep en de smaak is ietwat zoetig.

Vanwege de Europese richtlijnen staat op de verpakking een houdbaarheidsdatum van ongeveer vijf jaar. Ervaring leert echter dat deze maaltijdrepen tot 20 jaar na de houdbaarheidsdatum nog prima van kwaliteit en dus nog goed te eten zijn!

Voedingswaarde per 100 g:
486 kcal
Vetten: 22,8 g
Waarvan verzadigd: 9,1 g
Koolhydraten: 60,9 g
Waarvan suikers: 16,9 g
Eiwitten: 8,0 g
Zout: 0,2 g
Vetten: 17 g
Additieven: toegevoegde vitamine en mineralen

Vega, vegan, glutenvrije, lactosevrije en zelfs vegan lactose/GMO vrije noodrantsoenen:

Bestellen? Via deze link kom je meteen waar je moet zijn!

Er zijn nu zelfs glutenvrije, lactosevrije noodrantsoenen! Hier is de link

En zelfs een vegan noodpakket dat ook lactosevrij en GMO-vrij is. Hier de link deze wordt ook gebruikt door het rode kruis las ik net. Geen troep dus!

Noodrantsoenen dus. Omdat je ze beter 20 jaar nutteloos in de kast kan hebben liggen dan er ooit om verlegen zitten in geval van nood…

What do you think?

Written by Daan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Geweldige Gadget: solarhome lampenset

Contact met de Nederlandse ambassade