in

Muzikale gadget: Solar radio met extra’s

noodradio
Foto: Prepz.nl

Solar radio met extra’s

Aangezien niet iedereen meteen geld of plek heeft voor zonnepanelen, of ze misschien van de woningbouwvereniging of monumentenzorg niet mag plaatsen is het handig te weten dat je toch een beetje gebruik kunt maken van de zon.

Je kunt denken aan solarlampjes natuurlijk. Maar wat als je ook eens een muziekje wilt, het nieuws wilt luisteren of je telefoon op wilt laden? Wat moet je dan?

Een radiootje op zonne-energie kopen! Je kunt er ook je telefoon mee opladen, er zit een zaklampfunctie op en wanneer de zon niet schijnt kun je de radio aanzwengelen voor een paar minuten geluid.

Foto: Prepz.nl

But there is more!

En het wordt nog beter! Wanneer de zon niet schijnt kun je de radio opladen door aan de zwengel te draaien. Altijd handig dus om bij de hand te hebben voor het geval dat. Zet hem desnoods in de kast bij je noodvoorraad. Heb je in elk geval geen gedoe met batterijtjes die langzaam leeglopen. of op blijken te zijn wanneer je ze nodig hebt. En je hebt meteen een zaklamp.

Ideaal om zonder batterijen of snoeren naar de radio te luisteren op balkon, in het park  of op het strand. Ik noem maar wat hoor…

Zelf heb ik er ook eentje en vind het in de zomer heerlijk om hem in de volle zon in de tuin te zetten terwijl ik de handwas doe, zaai, oogst of plant of gewoon even aan de tuintafel zit uit te puffen.

Kaaike kaaike, sjnel kaupe!

Meteen even een kijkje nemen? KLIK DAN HIER! Je komt dan meteen bij de juiste pagina uit.

Natuurlijk kun je er even lekker rondsnuffelen voor andere leuke gadgets en handigheidjes!

What do you think?

Written by Daan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Hout blakeren

Kvass maken. broodbier!