in

Geweldige Gadget: solarhome lampenset

Foto: Prepz.nl

Solarhome lampenset

De Biolite solarhome lampenset is geen lullig zaklampje maar een heel systeem met verschillende lichtpunten. De portable solarlampjes beginnen volwassen te worden, eindelijk.

Als je zo zelfvoorzienend mogelijk wilt leven is het natuurlijk een droom om zo min mogelijk gebruik te maken van het elektriciteitsnet. Stroom is duur en hoe groen het ook is, zo groen als je eigen solarlampjes is het natuurlijk nooit.

Dus wat nou als je, in plaats van spaarlampen of ledlampen te kopen, eens deze solarlampjes gaat kopen?

Zonnepanelen zijn nou eenmaal niet voor iedereen weggelegd maar dit is voor wel haalbaar. Ik ben er in elk geval helemaal verliefd op en ben druk aan het sparen.

Voor preppers

Voor preppers echt perfect, want stel dat de stroom niet meer uit het stopcontact komt? Stel dat je niet gewoon thuis kunt blijven. Dan is dit een geweldige set om mee te nemen! Voor in je bug-out-busje, voor je vlucht-tent etc.

Voor iedereen met een wat alternatieve inslag

Ideaal voor een tiny house, een camper, busje, tent, een flatje, een balkon… Of gewoon je woonkamer, omdat het kan en jij het wilt. Net als ik. Maar ook erg leuk onder de hele grote parasol in de tuin natuurlijk. Voor gezellige avondjes buiten met een lichtje boven de tafel.

Je wilt zelfvoorzienend leven? Niet of in elk geval minder afhankelijk zijn van de nutsbedrijven? Dan is dit je kans op een leuk begin!

Voor alle info en de prijs klik je gewoon even op DEZE LINK

De set bestaat uit maar liefst 4 lichtpunten, een zonnepaneeltje, een accu en nog een paar handigheidjes. 

What do you think?

Written by Daan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Emigreren of niet?

Vega en vegan noodrantsoen