in

Thuis drugs kweken

In je eigen moestuin

CC0 Public Domain Gratis voor persoonlijk en commercieel gebruik

Thuis drugs kweken helemaal legaal?

Jawel! Een wiettuin mag niet maar dat wil niet zeggen dat je niks zelf kunt kweken! Al bladerend door online zadenlijsten van diverse zaadhandels kwam ik toch wat wonderlijke plantjes en zaadjes tegen. Zelf thuis drugs kweken is blijkbaar zo eenvoudig dat die ik jullie niet wil onthouden.

Thuis drugs kweken niet voor gekkies

Ervan uitgaande dat wie dit leest zijn of haar gezonde verstand gebruikt en niet meteen hele plantages aan gaat leggen of meteen als een wilde gaat grazen geef ik jullie een legaal adres waar men PEYOTE, COCA, ALRUIN, SINICUICHI en TRIPSALIE kan kopen tegen zeer zachte prijsjes.

Zoek informatie over het risico van drugs

Verdiep je eerst in wat je wilt kweken en vraag je vooral af waarom drugs kweken je zo aantrekt. Natuurlijk is er een risico dat de plantjes weinig doen in de omstandigheden die jij de plant te bieden hebt maar met wat gezond verstand, wat onderzoek op internet en de tips van de kweker zelf zou je een heel eind moeten kunnen komen.

Wees serieus voorzichtig met de doseringen, want dat het een geheel natuurlijke drug is wil niet zeggen dat het geen kwaad kan. Thuis drugs kweken maakt je niet opeens tot een expert op het gebied van doseringen.

Als advies geef ik dat je met een minieme hoeveelheid begint en dat niet te snel opbouwt aangezien je geen idee hebt wat de uitwerking zal zijn bij jou. Iedereen reageert anders op dezelfde dosis tenslotte..

Cocaplant

Cocaïne maken zal je niet gaan lukken van één plantje, daarvoor heb je echt heel erg veel nodig. Maar af en toe kauwen op een cocablad heeft een opwekkend effect en een leuke bijkomstigheid is dat je tanden er mooi wit en heel sterk van worden. Ook hier geldt dat overdaad schaadt, dus beheers je!

A leaf a day keeps the dentist away! Eindelijk drugs kweken die ook wat goeds voor je kan doen, sterke witte tanden willen we allemaal wel, nietwaar?

Peyote

Is een krachtig middel waardoor je werkelijk de gekste dingen kunt gaan zien. Het bevat mescaline en word door indianenstammen gebruikt bij rituelen. Sommigen zeggen door het gebruik ervan inzicht te krijgen in zichzelf en geestelijke blokkades te kunnen doorbreken. Je voelt je fijn, vrij en gelukkig.

Besef wel dat het geen drug is voor dagelijks gebruik want de kans is groot dat je dan gewoonweg niet meer normaal functioneert.

Zoals alles ook peyote met mate gebruiken, met wat geluk zul je dat beseffen wanneer je een klein hapje genomen hebt en je wat inzichten krijgt waar je hopelijk beter van wordt.

Een kleine cactus zonder stekels zal je echt tot wasdom moeten laten komen, dus een paar jaar oud laten worden voor je gaat knagen aan je plant.

Het voordeel is dat je met een cactus niet snel de vraag zal krijgen wat het is. Thuis drugs kweken hoef je niet aan de grote klok te hangen.

Alruin

CC0 Public Domain
Gratis voor persoonlijk en commercieel gebruik

Is een heel sterk gif, iets anders is het eigenlijk niet. Wanneer je echter een heeeel klein stukje wortel eet kun je gaan hallucineren. Dat klinkt leuk maar valt in de praktijk meestal tegen. Een bad trip komt vaker voor dan een fijne.

Neem wat meer en je raakt bewusteloos en nog wat meer en je bent dood. Zo eenvoudig ligt het. Ik ga het niet mooier maken dan het is. Wees echt héél voorzichtig met dit krachtige plantje. Drugs kweken is leuk maar het is niet de bedoeling dat er doden gaan vallen!

Sinichuichi

Is weer van een andere orde. Het doet voornamelijk iets met je gehoor. Geluiden zul je vervormt horen en niet altijd op een prettige manier. Je kunt je fijn en ontspannen voelen of wat suf.

Je geheugen gaat er op vooruit tenzij je het langdurig gebruikt want dan gaat je geheugen er onherroepelijk aan.

Nadeel is dat je je de volgende dag een wrak zult kunnen voelen. Hoofdpijn, misselijk, spier en gewrichtspijnen en algehele malaise. Sommige gebruikers krijgen dit gevoel al meteen na gebruik, je zal er maar trek in hebben…

Je spreekt het trouwens uit als “Siniedsjoewiedsjie”.

Tripsalie

CC0 Public Domain
Gratis voor persoonlijk en commercieel gebruik

Is een bekend plantje bij veel wicca aanhangers en andere heksenfans. Het geeft een korte maar hevige trip. De uitwerking hangt geheel af van je geestelijke toestand op het moment van inname.

Ben je een angstig dan wordt je dat nog veel erger, ben je verdrietig, depressief of boos dan kun je verwachten dat dat gevoel alleen heel erg versterkt gaat worden. Voordeel is dat het snel weer uitgewerkt is.

Je kan er misselijk van worden, hoofdpijn krijgen of even het spoor zo bijster raken dat je geen gevaar ziet. Je kunt het eten door gewoon een blaadje te kauwen maar je kunt het ook gedroogd of vers roken of er thee van zetten.

En dan als laatste…

Nootmuskaat

CC0 Public Domain
Gratis voor persoonlijk en commercieel gebruik

Doodgewone nootmuskaat. Ook die boom kun je bestellen maar waarom zou je als je gewoon nootmuskaat in het kruidenrekje hebt staan?

Thuis drugs kweken kan leuk zijn maar het gemak van een trefzekere greep in het kruidenrekje moet je niet onderschatten. Gemak dient de mens!

Aan de andere kant is het natuurlijk wel een heel bijzondere boom om in huis in een flinke pot te hebben!

Houdt er wel rekening mee dat nootmuskaat pas na een aantal uren begint te werken, dus denk niet dat het niks doet zodat je nog maar een lading inneemt. Heb dus altijd geduld en in dit geval kan het wel zes (6!) uur duren voor je wat merkt.

Inname is lastig aangezien het een poeder betreft. Meng tussen de 10 en 13 gram in een glas drinken en drink dit op. Lekker is anders denk ik, maar goed…

De uitwerking is meestal niet prettig. Zware en depressieve gevoelens, duizelingen, hartkloppingen en wanneer je teveel gebruikt kun je zelfs een psychose krijgen. Geloof me, dat wil je niet. De dag erna voel je je een wrak. Fijn…

Waar planten of zaden kopen

Gewoon online en volledig legaal, blijkbaar. Ik kwam ze tegen bij Vreeken zaden. Alleen te laten bezorgen in Nederland aangezien het versturen naar andere landen op wat wetjes etc stukloopt.

Drugs kweken in je eigen achtertuin of woonkamer is niet overal toegestaan. Het verzenden ook niet, dat is dan gewoon drugs smokkelen dus begin daar ook zelf niet aan.

Waarschuwing:

Veilige omgeving

Welke drugs, naturel of niet, je ook gaat uitproberen, zorg altijd dat er iemand bij is die helder van geest blijft en kan ingrijpen wanneer het fout mocht gaan. Zorg dat je in een prettige en vooral veilige omgeving bent.

Je bent zo zwak als je denkt dat je sterk bent

Denk nooit dat je sterker bent dan drugs, wie dat denkt heeft een grotere kans de mist in te gaan op welke manier dan ook.

Kinderen en dieren

Zorg dat kinderen niet aan jouw stash of plantjes kunnen komen en hou ook dieren veilig.

Strafbaar

Geef nooit voor de lol zomaar iets aan iemand die zich daar niet van bewust is, niet alleen is dat heel akelig om te doen, het is ook strafbaar.

Overmoed doet je geen goed

Denk nooit dat jij wel wat meer kan gebruiken omdat “jij wel wat hebben kan” je hebt geen idee hoe sterk jouw plantje is en welk effect het gaat hebben. Alles met mate en vooral met GOEDE maten, voor de veiligheid.

Het gebeurt niet alleen anderen

Besef dat drugs nooit speelgoed zijn of onschuldig en nooit volledig veilig ook al kan je het makkelijk krijgen. Er gaan mensen dood aan en dat kan ook jou gebeuren.

Geen reclame voor drugsgebruik

Zelf drugs kweken maakt het niet veiliger of gezonder!

Duidelijkheid en geen reclame

Deze blog is geen reclame voor drugsgebruik. Persoonlijk heb ik nog nooit iemand leuker, aardiger, slimmer of gezelliger zien worden van drugs. Daarom gebruik ikzelf geen drugs.

Ik hoop alleen wat duidelijkheid te verschaffen voor degenen die toch nieuwsgierig zijn en hoe dan ook willen experimenteren.

Verslaafd?

Mocht je problemen hebben met een verslaving zoek dan hulp en schaam je niet. Als je wilt kun je eraf komen met heel veel goede professionele hulp.

Meer en tot slot

Natuurlijk zijn er veel meer drugs te koop of te kweken, legaal of illegaal en voor elke drug, van soft tot hard, geldt dat matigheid het devies is.

Waarom ik dit artikel toch plaats? Omdat er mensen zijn die best zo’n plant willen hebben en er wel normaal mee om kunnen gaan. Ik zou zelf bijvoorbeeld best alle planten willen hebben, gewoon omdat het bijzonder is zoiets te hebben.

What do you think?

Written by Daan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Sperziebonen ouderwets bewaren

nootjes maken van tuinbonen

Nootjes maken van tuinbonen